Programul național

Starea de Bine a Profesorului

1.860

Profesori

46.500

Elevi

17

Județe0%

Oportunități

Săptămâna Sănătății Emoționale 6-9 Iunie

Săptămâna Sănătății Emoționale este evenimentul național care aduce în prim-plan sănătatea socio-emoțională în școli, rolul și impactul acesteia în educație pentru dezvoltarea armonioasă a elevilor. Organizat de InIm Institute, evenimentul creează o mișcare de conștientizare a nevoii stării de bine în școli…

INIM - Luna starii de bine 2023

Luna Stării de Bine a Profesorului

Fundația Transylvania College și InIm Institute organizează, în luna februarie, cea de-a patra ediție a Lunii Stării de Bine a Profesorului, un program prin care se promovează beneficiile sănătății emoționale a profesorilor, în clasă și în afara ei, care are un impact pozitiv în comportamentul și succesul școlar al elevilor.
Evenimentul din acest an îmbrățișează sentimentul de apartenență și îl transformă în tema ediției din 2023, cu scopul de a împărtăși metode, experiențe și modele de bună practică pentru Starea de Bine a profesorilor și de a…

Conferințele Anuale pentru Starea de Bine în Educație

Prin evenimentele organizate în ultimii cinci ani, ne dorim să subliniem importanța sănătății socio-emoționale în mediile educaționale. Ne propunem să expunem premisele care conturează și favorizează starea de bine în toate școlile din România. Împreună, creăm și oferim soluții concrete, adaptabile și ușor de implementat pentru sustenabilitatea sănătății socio-emoționale și a stării de bine în aceste medii.

O călătorie conștientă spre Starea de Bine

Este un program național care, printr-o serie de practici și exemple puse la dispoziție, ajută participanții să descopere o călătorie conștientă spre starea de bine în sala de clasă. Bazat pe cartea Profesorul din tine, programul a fost creat pentru reducerea stresului, construirea rezilienței emoționale și descoperirea metodelor prin care educatorii pot preda cu entuziasm și motivație.

Partenerul Lunii

BEING Romania constă într-o cercetare colaborativă asupra sănătății mintale în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 10-24 de ani, menită să identifice nevoile și oportunitățile la nivelul întregului sistem din România și să implice principalii actori interesați de sănătatea mintală (organizații, grupuri formale și informale, sau instituții cheie), într-o acțiune amplă de dezvoltare a unui sistem, în vederea transformării.

 

BEING România este un proiect național de cercetare, inovare și advocacy ce implică tinerii în crearea unui sistem în care să se simtă bine, împliniți și motivați. Proiectul BEING este o invitație la o reflecție colectivă a ceea ce definește rolul și impactul sănătății mintale în dezvoltarea viitorului unei națiuni.

Being Romania

Evenimente octombrie 2023

  • There are no events scheduled during these dates.

Chat with us

Sponsori și parteneri