Echipa

Simona Baciu

Simona Baciu este un deschizător de drumuri în educație, fondator și Președinte al Fundației Transylvania College și al Clusterului de Educație C-EDU, precum și membru fondator al Asociației Rethink Romania.

 

Încrezătoare că sănătatea socio-emoțională este indispensabilă învățământului secolului XXI, Simona a scris împreună cu Susan Shapiro cartea „Profesorul din Tine” (“The Teacher Within”), sub forma unui ghid pentru profesorii care vor să aducă starea de bine în sala de clasă și doresc să predea cu empatie și compasiune. Speaker, trainer, scriitor și mentor, Simona Baciu face parte din mai multe organizații naționale și internaționale, fiind o voce pentru educația acestui secol.
corina chioran

Corina Chiorean

Corina deține o experiență de peste 15 ani în organizarea și managementul proiectelor de sprijin comunitar și umanitare. În anul 2016 s-a alăturat echipei Fundației Transylvania College în calitate de Office Manager și s-a implicat în toate proiectele naționale și internaționale desfășurate.

 

Începând cu anul 2022, Corina a devenit Director al Programelor în cadrul aceleiași organizații, unde este responsabilă de managementul proiectelor. Devotamentul de care a dat dovadă, de-a lungul anilor, a demonstrat că este încrezătoare în potențialul programelor noastre dedicate profesorilor. 


Pe plan personal, Corina știe că este o persoană norocoasă și este recunoscătoare pentru familia pe care o are. 

Otilia Calfa

Otilia Calfa este psiholog și formator. S-a alăturat echipei Inim Institute în anul 2022 drept Coordonator al departamentului de Training. A absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, iar în prezent studiază la programul de masterat „Consiliere și intervenții psihologice în dezvoltarea umană”.
 
Otilia are o experiență de aproximativ 2 ani în traininguri, dobândită prin crearea și livrarea de materiale către liceeni și studenți, pe diverse teme din sfera dezvoltării socio-emoționale și a consilierii vocaționale.
 
Direcția ei acum se îndreaptă către adulți dorindu-și ca programele noastre de formare să-i să învețe modalități de creare și consolidare a propriei stări de bine.
Otilia Calfa
Karina Manea

Karina Manea

Karina este project manager și trainer la InIm Institute și Fundația Transylvania College. A absolvit studiile nivel licență la Facultatea de Studii Europene Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, și un program de master la Groningen University – International Relations and International Organization. 
 
Karina are o experiență de peste 9 ani în mediul NGO, în implementare de proiecte, coordonare și training, management și comunicare. 
 
S-a alăturat echipei Inim Institute în luna mai a anului 2022. În cadrul echipei, Karina contribuie la atingerea cu succes a misiunii Inim Institute în educație, prin organizarea și coordonarea de traininguri și evenimente.

Elena Crăciun

Elena este content writer și junior marketing specialist. A absolvit studiile nivel licență la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Cluj-Napoca, iar în prezent studiază la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor Cluj-Napoca, nivel masterat.
 
Elena și-a descoperit înclinațiile în comunicare încă din timpul gimnaziului, când a participat an de an la olimpiade și concursuri de limba și literatura română. În timpul anilor de liceu, a lucrat la un post local de radio. De asemenea, a contribuit și la realizarea unor materiale editoriale pentru câteva instituții locale. Odată cu studiile universitare, Elena a început să lucreze, în calitate de content writer, cu diferiți colaboratori.
 
S-a alăturat echipei noastre la începutul anului 2022, în luna februarie, în calitate de reprezentant comunicare și pr. În cadrul InIm Institute, Elena își propune să redea prin cuvinte descrierile evenimentelor, activităților și programelor noastre, astfel încât fiecare profesor să fie la curent cu toate resursele și informațiile necesare.
IMG-3714

Sabina Pop

Sabina Pop este este formator și psiholog în cadrul Inim Institute. A absolvit Facultățile de Business și de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai și are experiența de a lucra, atât cu copii, în învățământul de stat și privat, timp de patru ani, cât și cu tineri și adulți, în ultimul an de activitate profesională. 
 
Sabina își dorește să fie acolo unde oamenii cresc și să ajute cât mai mulți oameni să devină conștienți și bine cu ei înșiși.

Sonia Tekereș

Pe lângă faptul că sunt trainer, sunt profesor în învățământul primar, cu o experiență de 16 ani în domeniul educației, dublă specializare învățător-educator și cu grad didactic I.
 
Cred cu tărie în conceptul de lifelong learning și sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă educație. Am confirmarea că ceea ce fac are un efect benefic asupra copiilor, deoarece primesc cel mai frumos feedback din lume – îmbrățișări, zâmbete și aprecieri.
 
Împreună cu echipa de la InIm Institute, vrem să reamintim profesorilor că fac lucruri minunate și că au în ei toate resursele necesare pentru a menține starea de bine, atât la nivel personal, cât și profesional.
image_6483441