Echipa

Simona Baciu

Simona Baciu slide cover color

Simona Baciu este un deschizător de drumuri în educație, Președinte și Fondator al Transylvania College și InIm Institute.

 

Simona urmărea întotdeauna bucuria învățării și își dorea să vadă copii veseli și zâmbitori. Așa că a deschis o grădiniță în propriul apartament cu trei camere, ca să le poată oferi măcar câtorva copii aceste bucurii. Aceasta s-a transformat în Transylvania College, una dintre cele mai respectate școli din lume, unde învață elevi de pe șase continente.

 

Încrezătoare în educația pentru caracter și cea socio-emoțională, Simona a scris împreună cu Susan Shapiro “The Teacher Within”, în forma unui ghid pentru predarea cu blândețe și compasiune. Acum, Simona urmează să publice o nouă carte, care se intitulează „Ghidul profesorului din tine. 100 de exerciții pentru a trăi în prezent”.

 

Simona Baciu a discutat cu șefi de stat, directori de companii și factori decizionali internaționali, militând pentru includerea educației pentru sănătate emoțională și comportamentală în școlile din întreaga lume.

corina chioran

Corina Chiorean

Director de Program 

Otilia Calfa

Otilia Calfa

Coordonator Centru de Training

 

IMG-3714

Sabina Pop

Psiholog și Trainer

image_6483441

Irina Oara

Trainer

Elena Craciun

Elena Crăciun

Content Writer și Junior Marketer 

WhatsApp Image 2023-09-08 at 19.27.19 (1)

Minodora Popan

Trainer 

Dana

Daniela Bezuhanici

Office Assistant

template logo parteneri și sponsori pt site InIm (1)

Elena Crăciun

Content Writer și Junior Marketer 

template logo parteneri și sponsori pt site InIm (1)

Minodora Popan

Trainer