Discuție live „Explorând drumul educației: starea de bine încă de la începutul carierei didactice”, 1 februarie

Discuție live „Explorând drumul educației: starea de bine încă de la începutul carierei didactice”, 1 februarie

Discuție live „Explorând drumul educației: starea de bine încă de la începutul carierei didactice”, 1 februarie

Joi, 1 februarie, organizăm prima conversație live din cadrul evenimentului „Februarie – luna stării de bine a profesorului”, când ne propunem să vorbim despre modalitățile în care putem sprijini profesorii la începutul carierei. 

Data: 1 februarie

Ora: 17:00

Unde: Live, pe pagina de Facebook InIm Institute

Cine ne va ghida?

Oana Moșoiu – lector universitar, doctor în Științele Educației, predă cursuri la programul de licență în Pedagogie și la o serie de programe de master la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Este designer de programe de formare continuă a cadrelor didactice, formator și formator de formatori, consultant în educație, trainer al programului Erasmus+. Împărtășește o viziune sistemică asupra intervențiilor educaționale, cu focus pe dezvoltarea și formarea de calitate a profesorilor, actori-cheie pentru generare de impact în educație. A conceput cursuri și programe adresate profesorilor, părinților și comunităților care își doresc să îmbunătățească mediile de învățare ale copiilor.

Sabina Pop – psiholog, formator, trainer InIm Institute

A absolvit Facultățile de Business și de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai și are experiența în a lucra, atât cu copii, în învățământul de stat și privat, cât și cu tineri și adulți, în ultimii patru ani de activitate profesională.

Nicoleta Greavu – profesor învățământ primar, metodist, trainer InIm Institute.

Este pasionată de “calea” care întotdeauna are ca obiectiv principal binele și bunăstarea copilului. Nicoleta crede cu tărie că rolul său este să creeze cadrul prin care fiecare copil sau coleg se poate pune în valoare.

Teodora Jianu – psiholog și trainer InIm Institute

Este studentă în anul II la Masterul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Este încântată să observe accentul pus din ce în ce mai des pe sănătatea emoțională, indiferent de vârstă, profesie sau mediu de proveniență, iar în prezent își dorește să contribuie, cu abilitățile și cunoștințele însușite, la creșterea nivelului general al stării de bine în rândul indivizilor și comunităților.

Emilia Bledea – profesor și trainer InIm Institute

Este învățătoare la Transylvania College, absolventă de liceu pedagogic și urmează, în prezent, studii în domeniul asistenței sociale și al educației. Iubește interacțiunea cu oamenii, iar doza zilnică de energie și-o ia de la zâmbetele sincere primite în fiecare zi de la copii.

Vă așteptăm cu drag, 1 februarie, de la ora 17:00, pa pagina noastră de Facebook, unde vom distribui live discuția!

Fii primul care lasă un mesaj

Scrie un mesaj