Împreună pentru starea de bine a tinerilor – o prioritate la nivel național

Împreună pentru starea de bine a tinerilor - o prioritate la nivel național

Împreună pentru starea de bine a tinerilor – o prioritate la nivel național

Cu o experiență de 30 de ani în domeniul educației, InIm Institute, vă invită luați parte la o întâlnire colaborativă inovatoare, destinată stakeholderilor activi din domeniul sănătății mintale a tinerilor din România.

În data de 10 noiembrie 2023, între orele 10:00 și 14:00, pe Str. Avram Iancu 13-15, Cluj-Napoca, ne propunem să deschidem porțile unui spațiu de întâlnire în care ne vom întâlni cu reprezentanți din diverse domenii, precum sănătate, tineret, educație, social, politică, artă, inovație în servicii și produse, mediu, religie, plasare a forței de muncă, parenting și sport, cu scopul de a explora și dezvolta soluții în domeniul sănătății mintale a tinerilor.

Având în vedere creșterea numărului de persoane tinere care se confruntă cu dificultăți socio-emoționale și mintale, obiectivul nostru este de a promova implementarea inițiativelor care sprijină sănătatea mintală și starea de bine a tinerilor în societatea contemporană. Prin abordarea interdisciplinară și colaborativă, ne propunem să contribuim la identificarea unor soluții inovatoare și la dezvoltarea unor strategii eficiente, pentru a face față problemelor legate de sănătatea mintală a tinerilor în țară.

Întâlnirea este organizată și în contextul derulării Proiectului Being Romania, coordonat de InIm Institute și în parteneriat cu:
*Asociația de Psihoterapie Pozitivă
*Alina Cosma
*Adrian Burlacu
*Evocariera
*Federația Tinerilor din Cluj
*Global Development
*Oana Moșoiu
*UBB, Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie
*UBB, Departamentul de Sănătate Publică

Evenimentul se va concentra pe următoarele aspecte:
1.Împărtășirea Cunoștințelor:
*Împărtășirea descoperirilor în cercetarea de vârf, practici inovatoare și povești de succes în domeniul sănătății mintale a tinerilor din România. Prezentarea modelului Consorțiului Being Romania și facilitarea oportunităților de networking între participanți pentru a încuraja formarea de parteneriate strategice, colaborări și alianțe intersectoriale.

2.Comunicarea între Actorii Cheie:
*Crearea activităților tematice care să faciliteze interacțiuni și schimbul de idei între diversele părți interesate. Sesiuni de discuții și colaborare pentru promovarea soluțiilor comune

3.Identificarea priorităților la nivel național:
*Co-crearea unui plan cuprinzător de priorități în sănătatea mintală la nivel național, bazat pe punctele forte ale fiecărui grup de părți interesate și pe impactul extins al eforturilor noastre colective.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați inițiativei noastre și să aducem schimbări pozitive pentru sănătatea mintală a tinerilor din România!

Fii primul care lasă un mesaj

Scrie un mesaj