Starea de bine în școli Connect, Belong, Be-Well

Starea de bine în școli Connect, Belong, Be-Well

Starea de bine în școli Connect, Belong, Be-Well

Cu o experiență de 30 de ani în domeniul educației, InIm Institute, vă invită luați parte la al cincilea eveniment anual dedicat stării de bine în educație, „Starea de bine în școli: Connect. Belong. Be-Well”, destinat directorilor, consilierilor școlari și elevilor care sunt preocupați de susținerea sănătății socio-emoționale și a sentimentului de apartenență în școlile din care fac parte.

În data de 9 noiembrie 2023, între orele 12:00 și 15:00, pe Str. Avram Iancu 13-15, Cluj-Napoca, ne propunem să reunim comunitatea școlară clujeană și să construim împreună o rețea de școli care susține sănătatea socio-emoțională a tuturor persoanelor implicate în procesul educațional: profesori, elevi, directori, consilieri școlari, părinți, personal administrativ, ș.a.

În cadrul întâlnirii noastre colaborative, ne vom canaliza atenția spre următoarele:
1. dezvoltarea unei culturi organizaționale centrate pe sentimentul de siguranță emoțională și apartenență în rândul comunității școlare
2. respectarea și valorizarea membrilor comunităților școlare

Având în vedere creșterea numărului de persoane care se confruntă cu dificultăți socio-emoționale, obiectivul nostru este de a conștientiza nevoia sentimentului de apartenență și de a promova implementarea inițiativelor care sprijină sănătatea socio-emoțională la nivelul întregii comunități școlare, în societatea contemporană. Prin abordarea colaborativă, ne dorim să contribuim la identificarea nevoilor comunităților școlare și să creăm împreună strategii eficiente și sustenabile pentru susținerea sănătății socio-emoționale și a stării de bine în școlile clujene.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați inițiativei noastre și să aducem împreună schimbări pozitive pentru sănătatea socio-emoțională în educație!

Fii primul care lasă un mesaj

Scrie un mesaj