Webinar „Adolescența Activă: Strategii Nutriționale și Educaționale”, 16 februarie și 19 februarie

Webinar „Adolescența Activă: Strategii Nutriționale și Educaționale”, 16 februarie și 19 februarie

Webinar „Adolescența Activă: Strategii Nutriționale și Educaționale”, 16 februarie și 19 februarie

Vă invităm să participați la webinarul „Adolescența Activă: Strategii Nutriționale și Educaționale”, destinat profesorilor și educatorilor. Webinarul are o durată de două ore și este format din două module: înțelegerea și implicarea adolescenților (modulul 1) și introducerea în nutriție (modulul 2). La acest webinar, specialiștii în nutriție și educație de la School of Health, Alexandra Lacurezeanu și Georgiana Ispas, își propun să ofere participanților informații practice pentru înțelegerea dezvoltării adolescenților, dar și modalități simple și eficiente de integrare a principiilor nutriției în mediul educațional.

Data: 16 februarie și 19 februarie 

Ora: 17:00

Locul: Zoom

Formular de înscriere: https://forms.gle/6gC7Zznbqzx3KUcBA

!Locurile sunt limitate 

 

Speakeri: echipa School of Health

Alexandra Lacurezeanu: nutriționist dietetician autorizat, membru al Asociației Dieteticienilor din România și dietetician la School of Health; 

Alexandra are o vastă experiență în nutriția clinică și comunitară. Pasională în ceea ce privește domeniul sănătății și nutriției, ea aduce o abordare holistică, ajutând oamenii să adopte un stil de viață sănătos. Prin rețetele sale sănătoase și recomandările personalizate, contribuie la îmbunătățirea calității vieții pacienților săi, promovând adoptarea unor obiceiuri sănătoase. Profesionalismul și pasiunea ei pentru nutriție se reflectă în fiecare aspect al activității sale de la atelierele de educație nutrițională organizate pentru copii până la modul carismatic și empatic prin care susține consultațiile individuale.

Georgiana Ispas – Georgiana Ispas, dietetician nutriționist autorizat și educator la School of Health;

Cu o experiență remarcabilă ca doctorand în sănătate publică și membru activ în Asociația Dieteticienilor din România, Georgiana a dedicat peste 4 ani dezvoltării de ateliere și lecții interactive în școli, punând accent pe educația nutrițională și alimentară a elevilor. Prin abordarea ei concentrată pe metode interactive și critice, Georgiana încurajează elevii să devină independenți în alegerile lor nutriționale.

La School of Health, eforturile ei se concentrează pe inspirarea tinerilor spre un stil de viață sănătos, subliniind importanța autonomiei și a conștientizării propriilor alegeri.

Cu o capacitate de a face conceptele complexe de nutriție accesibile și practice, Georgiana contribuie semnificativ la procesul de învățare eficient și atractiv pentru tineri. 

Structura webinarului:

Modul 1 – ÎNȚELEGEREA ȘI IMPLICAREA ADOLESCENȚILOR 

Durata Cursului: 1 oră

Obiectivele de Învățare:

  • Dobândirea unei înțelegeri profunde a aspectelor cheie ale dezvoltării adolescenților: fizice, cognitive, emoționale și sociale.
  • Crearea unor strategii eficiente de comunicare și angajare adaptate adolescenților.
  • Dezvoltarea abilităților de recunoaște și susține a nevoilor diverse de învățare în clasă

Modul 2 – INTRODUCERE ÎN NUTRIȚIE

Durata Cursului: 1 oră

Obiectivele de Învățare:

  • Înțelegerea de bază a principiilor nutriției și a importanței acesteia pentru sănătatea adolescenților.
  • Dezvoltarea competențelor în transmiterea cunoștințelor despre nutriție într-un mod accesibil și atractiv pentru elevi.
  • Recunoașterea și abordarea miturilor comune legate de nutriție și dietă

Vă așteptăm cu drag, în datele de 16 februarie și 19 februarie! Nu uitați că locurile sunt limitate.

Fii primul care lasă un mesaj

Scrie un mesaj